IZVRŠNI ODBOR HNS-a

HNS-a gradi 105 novih terena

Utorak, 25. veljače 2020. 20:54 Napisao/la  SC

Svaka županija dobiva pet igrališta

Marijan Kustić i Davor Šuker
Marijan Kustić i Davor Šuker

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će Hrvatski nogometni savez podržati izgradnju ukupno 105 novih terena te nastaviti svoja znatna financijska ulaganja u hrvatsku nogometnu infrastrukturu i nogometnu bazu.

Na sjednici Izvršnog odbora također su usvojeni Izvještaj o radu te Završni račun i financijski izvještaj za 2019. godinu.

Navedeni dokumenti upućeni su na usvajanje Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, koja će se sastati 18. ožujka 2020. godine.

Na sjednici je usvojen novi Pravilnik o statusu igrača i registracijama, koji će znatno unaprijediti, modernizirati i ubrzati proces registracija i prava nastupa igrača, kao i novi Pravilnik o licencama za trenere te Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima.

Također su imenovani članovi Komisije za licenciranje i Žalbenog tijela za licenciranje u novom mandatu.

Sjednici je prisustvovao i Dubravko Galović, koji je aktivirao svoj mandat u Izvršnom odboru HNS-a nakon što je Upravni sud pravomoćnom presudom poništio još jedno rješenje sportske inspekcije.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.