IGOR PAMIĆ ISTIČE

Ne možemo ljudima zabraniti da viču

Ponedjeljak, 05. svibnja 2014. 12:04 Napisao/la  SC

Čini mi se da su dali oružje navijačima da to bude još gore, kaže Pamić

Trener Istre Igor Pamić nakon pobjede protiv Hajduka prokomentirao je nove odluke čelništva HNS-a, kojima se zabranjuje vrijeđanje po cijenu prekida utakmice

- Mislim da je to jedna od loših odlika HNS-a, ne možemo ljudima zabraniti da viču. Dugo sam u nogometu i naslušao sam se svakakvih povika, to nije ništa novo. Čini mi se da su dali oružje navijačima da to bude još gore, nismo ništa dobili s tim. To je narod koji dođe na utakmicu, plati ulaznicu, uvijek će biti vikanja, smatra Pamić.

Pobjedom protiv Hajduka, Istra je prekinula negativnu seriju:

- Bili smo u lošoj seriji, s ovim smo se digli, jer smo mogli doći u zonu ispadanja. Hajduk je bolji u igri, to znamo, prepustili smo im igru. Imali smo odličnog Brkića, vratili su nam se Woon i Pavlović i to odmah izgleda bolje. Sretan sam zbog igrača, prošli smo teško razdoblje i kritike, drago mi je zbog njih, rekao je Pamić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.