Grad Gospić i HNS potpisali ugovor, uskoro umjetni travnjak na stadionu Balinovac

Četvrtak, 14. listopada 2021. 20:40 Napisao/la  SC

Ugovorom utvrđena prva veća investicija HNS-u u županiji Ličko-senjskoj, koja je baza novog predsjednika HNS-a Marijana Kustića

Grad Gospić i HNS potpisali ugovor, uskoro umjetni travnjak na stadionu Balinovac
Foto: Facebook/NK Gospić 91

Grad Gospić i Hrvatski nogometni savez potpisali su ugovor za postavljenje umjetnog travnjaka na stadionu Balinovac!

Potpisivanju su nazočili predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić, gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević, predsjednik nogometnog kluba NK Gospić Dario Radoševič, župan Ličko-senjski Ernest Petry i tajnik nogometnog kluba Gospić 91 Velimir Štimac.

Ugovorom je utvrđena prva veća investicija HNS-u u županiji Ličko-senjskoj, koja je baza novog predsjednika HNS-a Marijana Kustića.

Kustić je karijeru nogometnog djelatnika počeo u Novalji, bio je direktor jedinog otočnog kluba koji je igrao kvalifikacije za Prvu HNL.

Prvo je postao predsjednik Ličko-senjskog nogometnog saveza, 2014. godine postao je prvi predstavnik ličko-senjskog nogometa u Izvršnom odboru HNS-a, ove godine postao je predsjednik HNS-a.

Naravno da je važno da je usporedo gradio političku karijeru u HDZ-u, iako mu je nogomet uvijek bio puno draži od politike, postao je jedan od vodećih stranačkih lidera u Ličko-senjskoj županiji.

Došlo je vrijeme da Ličko-senjska županija počne vraćati ulaganja u njegovu karijeru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.