Glasnogovornik NK-a Osijek reagirao na analizu tzv. stručnog komentatora HRT-a

Ponedjeljak, 07. studenog 2022. 15:07 Napisao/la  SC
Mario Mihić
Mario Mihić

Glasnogovornik NK-a Osijek Mario Mihić na društvenim se mrežama oglasio se povodom komentara Marije Strahonje, tzv. sudačkog eksperta na HRT-u.

- Sudački ekspert Strahonja. Kako nas lijepo podučava iz vikenda u vikend o intenzitetu nekog kontakta u 16 metara, (ne)prirodnom položaju nečije ruke, visokom žutom kartonu i sličnim nogometnim floskulama, ajmo se malo prisjetiti kakav je on bio sudac... Igrali su Varaždin i Osijek 18. 02. 2006., a glavni je akter, zanimljivo, bio baš 'ekspert' iz TV emisije. Prenosim tadašnje izvješće iz medija (nacionalnih, ne osječkih), citirajući: U susretu 19. kola HNL Osijek je u Varaždinu svladao Varteks 1:0. No, utakmicu je obilježila bizarna odluka suca Strahonje iz 76. minute. Prvo je dosudio penal za Osječane, a nakon što je Milardović zabio s bijele točke, Strahonja je poništio gol i naredio da se utakmica igra dalje! Bila je to nevjerojatna situacija, budući da je sudac iz samo njemu poznatih razloga donio neobjašnjivu odluku. I sada nam takav majstor dijeli lekcije o tomu što je kazneni udarac, između ostaloga, napisao je Mihić.

Mario Mihić dugogodišnji je novinar, njegova objava na društvenim mrežama nema nikakve veze sa službenim stavom NK-a Osijek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.