Davor Šuker kandidat za novi mandat u Izvršnom odboru UEFA-e

Utorak, 11. prosinca 2018. 15:01 Napisao/la  SC
Davor Šuker
Davor Šuker Foto: www.hns

 

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, izabran je u Izvršni odbor Uefe u ožujku 2015. godine, a u veljači 2019. godine kandidirat će za novi mandat u najvišem izvršnom tijelu Europske nogometne federacije, objavio je HNS.

Za ukupno osam pozicija u Izvršnom odboru kandidiralo se 10 nogometnih djelatnika i jedna djelatnica.

Uz Šukera, to su Florence Hardouin (Francuska) te Elvedin Begić (Bosna i Hercegovina), Kairat Boranbajev (Kazahstan), Sandor Csanyi (Mađarska), Armand Duka (Albanija), Fernando Gomes (Portugal), Borislav Mihajlov (Bugarska), Jesper Moller Christensen (Danska), Andrij Pavelko (Ukrajina) i Luis Rubiales (Španjolska).

Izbor članova Izvršnog odbora, u četverogodišnjim mandatima do 2023. godine, na rasporedu je 7. veljače 2019. godine na Uefinom Kongresu u Rimu.

Šuker je postao prvi hrvatski nogometni djelatnik koji je izabran u Izvršni odbor UEFA-e.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.