Bilić ne želi otkriti sastav koji će se suprostaviti Estoncima u petak na stadionu Aldo Drosina

Četvrtak, 24. svibnja 2012. 15:44 Napisao/la  SC

Sastav ne otkrivam iz poštovanja prema igračima, ali bit će iznenađenja, objasnio je izbornik "kockastih"

Hrvatsku reprezentaciju u petak u Puli očekuje prva pripremna utakmica uoči nadolazećeg EURO-a u Poljskoj i Ukrajini. Trenutačnu formu "kockastih" testirat će nogometaši Estonije. Početak susreta na stadionu Aldo Drosina je u 20.30 sati, a izbornik Slaveni Bilić na druženju s novinarima u četvrtak nije htio otkriti početni sastav koji će se suprostaviti Estoncima.

- Sastav ne otkrivam iz poštovanja prema igračima, ali bit će iznenađenja, objasnio je izbornik.

Bilić je tijekom proteklih nekoliko dana u par navrata najavio kako u susretu s Estoncima neće forsirati postavu koja bi se na otvaranju EP-a trebala sučeliti Ircima. Priliku bi trebali dobiti igrači iz drugog plana, a to je potvrdio i dan uoči estonskog ispita

- Protiv Estonije će priliku dobiti oni koji se moraju dokazati. Ćorluka, Kranjčar i Dudu su blizu prve postave. Eduardo je stigao umoran, tek mu se vraća brzina, Čarli je u optimalnom stanju, a Nikina ozljeda nije bila veliki problem, dodao je Bilić, koji će s odlukom o konačnom spisku 23 putnika u Poljsku i Ukraijnu vjerojatno čekati do posljednjeg časa.

Ponajviše zbog ozljeda koje uvijek mogu pokvariti planove, a upitan je i datum konačnog povratka Dejana Lovrena koji se u srijedu priključio reprezentaciji nakon ozljede stopala.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.