Vukušić: Ako već moram otići iz kluba, volio bih otići kao najbolji strijelac

Subota, 24. ožujka 2012. 13:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Ne poznajem Krstičevića dobro ali sam čuo da je veliki radnik, karakterna osoba, čvrst i pravedan, rekao je Vukušić o novom treneru Hajduka, Miši Krstičeviću

Najbolji strijelac Hajduka Ante Vukušić nije imao prilike raditi sa novim trenerom, Mišom Krstičevićem, koji je naslijedio Krasimira Balakova.

- Ne poznajem Krstičevića dobro ali sam čuo da je veliki radnik, karakterna osoba, čvrst i pravedan. Kada nam je Balakov u svlačionici poslije utakmice priopćio da odlazi iz kluba bio je to za sve nas šok. Bio sam tužan zbog toga ali vrlo brzo sam shvatio da je to dio trenerskog kao i igračkog posla.

Vukušić će također na ljeto najvjerojatnije napustiti Hajduk:

- Anas i ja smo najskuplji igrači kluba i da bi Hajduk financijski opstao treba nas prodati. U svakom prijelaznom roku neki igrač napusti Poljud. To je realnost hrvatske lige. Ako već trebam otići volio bih da napustim Hrvatsku kao najbolji strijelac MAXtv prve hrvatske nogometne lige iako mi je velika želja bila da Hajduk napustiti sa titulom prvaka.

Riječ, dvije, o gostovanju Cibalije, koja u nedjelju stiže na Poljud:

- Nakon što smo u srijedu "razvalili" Rijeku, sada svi očekuju da to ponovimo i protiv Cibalije, smatra Vukušić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.