Valdas Dambrauskas: Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić?

Petak, 13. svibnja 2022. 20:05 Napisao/la  SC
Valdas Dambrauskas i Toni Bilić
Valdas Dambrauskas i Toni Bilić

Pred Hajdukom je posljednji domaći prvenstveni ogled ove sezone, u 35. kolu HNL-a u subotu (19.05 sati) na Poljud stiže Istra 1961.

- Šokantno, nevjerojatno, gdje je gospodin Toni Bilić? Je li ok, nadam se da je dobro. Kako ćemo odraditi presicu bez njega, rekao je na startu trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Kolega Bilić ostao je kod kuće zbog lakše prehlade, ali je presica ipak održana:

- Situacija je sve bolja i bolja. Vuković, Atanasov i Eduok su se priključili treninzima. Naravno, ne u potpunosti, pogotovo Eduok. Vidjet ćemo hoće li Atanasov i Vuković biti u konkurenciji. Mlakar i Katić će se priključiti treninzima idući tjedan.

Pobjedom protiv Istre možete potvrditi drugo mjesto?

- Znamo koja je naša zadaća. Odraditi dobru utakmicu, uzeti tri boda, a onda ćemo vidjeti. Moramo napraviti ono što je u našim rukama.

U Puli ste izgubili dva boda, je li vam to dodatan motiv?

- Ne znam razmišljaju li igrači o tome. Ja uživam gledati Istru. Veliki kredit njihovom treneru. Njihovo mjesto na ljestvici nije realno. Jako su opasan suparnik svakome. Moramo biti ozbiljni i fokusirani, zaključio je Dambrauskas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.