UPRAVA U SJENI Udruga Naš Hajduk pozvala na odgovornost trenera i upravu

Utorak, 06. studenog 2018. 19:39 Napisao/la  sc
Ovo su stvarni članovi uprave Hajduka
Ovo su stvarni članovi uprave Hajduka

 

Udruga Naš Hajduk demantirala je samu sebe da se ne miješa u rad kluba.

Zadnjom objavom na Facebooku izravno je prozivala upravu i trenera:

- Udruga Naš Hajduk u ime svojih članova, koji su joj se posljednjih dana često obraćali s upitima na tu temu, ovim putem javno poziva upravu kluba da pojasni navode trenera prve momčadi izrečene na nedavnoj konferenciji za novinare, a po kojima 'ima igrača koji su zdravi, ali ne žele igrati'.Bez zadiranja u interna klupska pitanja, smatramo da je u ovom slučaju u najmanju ruku narušen ugled Hajduka u javnosti, kao i odnos prema njegovim navijačima i članovima. Borba za financijsko ozdravljenje kluba bila je dugotrajna i mukotrpna, a strpljenje neizmjerno, kako bi se stvorili uvjeti za njegovo normalno funkcioniranje. Stoga u današnjim vremenima naprosto nema opravdanja za nonšalantan i neodgovoran odnos prema svetom dresu na bilo kojoj razini - od vrha do dna i od porte do terena, što uključuje trenere i pogotovo igrače. Kodeks upravljanja Hajdukom nije slučajno usvojen kao temeljni dokument kluba i ne smije ostati mrtvo slovo na papiru. Nikakvo narušavanje ugleda ne smije proći bez pronalaska odgovornih i njihovog sankcioniranja. Hajduk je veći od svih onih koji ga uzimaju za taoca svojih ega, stoji u objavi.

Odmah se oglasio trener Zoran Vulić :

- Sve skupa je otišlo malo predaleko, preuzimam i ja na sebe dio odgovornosti, jer sam se uoči utakmice s Goricom izrazio na možda i pomalo nespretan način što je otvorilo neka pitanja. Činjenica je da sam uoči puta u Zagreb od klupske liječničke službe dobio potvrdu da su određeni igrači zdravi, ne uzimajući pri tom subjektivni dojam boli koji se može pojaviti kod svakog igrača, a što se liječničkim pregledom ne može utvrditi. Žao mi je što se sve to dogodilo, ali to je sada za nama, razgovarali smo, razmišljamo sada svi o dvoboju s Interom koji nam stiže u subotu u goste, pokušao se opravdati Vulić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.