TUDOR NOVINARU: Čujem da postaješ pomoćni trener juniora, nije mala stvar za tebe

Subota, 04. srpnja 2020. 18:03 Napisao/la  T. B.
Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor na atipičn način verbalno se obračunao s novinarom Slobodne Dalmacije Antonijom Juričićem, koji je potavio sljedeće pitanje:Kako biste ocijenili igru vaše momčadi u post-korona eri?

- Čestitao bih i tebi i obznanio veselu vijest. Čujem da postaješ pomoćni trener juniora Solina. Nije mala stvar za tebe. Uvjeren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti miks Cityja i Liverpoola i Burnleyjove igre na kontre. Bit ću tamo na prvoj utakmici i gledat ću samo pozitivne stvari. Napokon će se dobar nogometa igrati u ovim krajevima. Uvjeren sam da ćeš napraviti sjajne stvari. Bojim se da Brba neće biti dovoljno brz da te dovede ovdje. Najvažnije od svega je nogometno znanje. Bez obzira jesi li liječnik, novinar... Kada netko ima znanje, to će se vidjeti. Nije dovoljno za trenera Hajduka voliti ovaj klub, biti galamdžija, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.