Trebotić se nije pojavio, Rak i Graf odbili poziv Hajduka da dođu na probu

Utorak, 15. svibnja 2012. 10:58 Napisao/la  I. J.

Na probi se nisu pojavili Dinko Trebotić, koji je proljetni dio sezone odigrao u dresu Zagreba i nije opravdao svoj nedolazak, te  Jonjić kojega je uhvatila viroza.Rak i Graf poručili da žele igrati u Hajduku, ali bez probe

Mišo Krstičević, trener Hajduka, po završetku sezonu najavio je da će jedan dio momčadi trenirati još tjedan dana, te da će na probu pozvati igrače koju su bili na posudbi u drugim klubovima. Na probi se nisu pojavili Dinko Trebotić, koji je proljetni dio sezone odigrao u dresu Zagreba i nije opravdao svoj nedolazak, te  Jonjić kojega je uhvatila viroza.

Bijeli su pozvali i trojicu igrača Lučkog Nikolu Raka, Ivana Grafa, te Nikolu Žižića. Prva dvojica odbili su poziv za probu, poručivši da su njihove igre Splićani mogli pratiti tijekom cijele sezone, te da su spremni doći u Hajduk, ali bez probne utakmice.

Žižić, koji je rodom iz obližnjeg Solina, igra na poziciji stopera i jako je zanimljiv Splićanima. Inače, u nedjelju je Hajduk gostovao u Baškoj Vodi gdje je odigrao prijateljski susret protiv domaćeg niželigaša Uranije uveličavši proslavu 90.-tog rođendana domaćina. Bijeli su pobijedili rezultatom 2:0, golovima Gabrića i Jovanovića. Posebno je lijep bio drugi zgoditak koji je postignut nakon lijepe kombinacije Kukoč-Novak-Jovanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.