TRANSFER ANASA SHARBINIJA

Državno odvjetništvo nije pronašlo ništa sumnjivo

Srijeda, 10. listopada 2012. 21:15 Napisao/la  Ivan Jelić

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu okončalo je postupak povodom anonimne prijave

Inspektori krim-policije PU Splitsko dalmatinske posjetili su prije desetak dana Hajduk na osnovu anonimne prijave da je kod prodaje Anasa Sharbinija u Al Ittihad bilo štetnih radnji  kojima je klub oštećen.

Splićani su prodali Anasa bez bankovne garancije, klub iz Saudijske Arabije do današnjeg dana nije uplatio prvu ratu u iznosu od 1,2 milijuna eura. Transfer ukupno iznosi 1,8 milijuna eura.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu okončalo je postupak u povodu anonimne prijave vezane za eventualne nezakonitosti od transfera igrača Anasa Sharbinija u nogometni klub Al Ittihad iz Saudijske Arabije. Nakon provedenih izvida Općinskog državnog odvjetništva u Splitu, nisu našli mjesta državno-odvjetničkom postupanju  s obzirom na to da ne postoje osnove sumnje u počinjenje kaznenog dijela od strane odgovornih osoba iz HNK Hajduk, stoji u dopisu koji je stigao na Poljud iz Općinskog državnog odvjetništva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.