Tko će naslijediti Balakova? Krstičević, Peruzović, Katalinić, Vulić...

Četvrtak, 22. ožujka 2012. 15:53 Napisao/la  I. J.

Trener juniora Mišo Krstičević najizgledniji je nasljednik bugarskog stručnjaka

Još nema „bijelog dima„ na Poljudu nakon odlaska Krasmira Balakova za trenera Kaiserslauterna. Najviše izgleda da ga zamijeni ima aktualni trener juniora Mišo Krstičević koji bi momčad vodio do kraja sezone. Na ljeto bi čelnici odlučili da li će mu povjeriti da nastavi započeti posao i u novoj sezoni.

Osim Krstičevića, kandidati za upražnjeno mjesto trenera splitske momčadi su Luka Peruzović, koji je trenutno bez angažmana i živi u Belgiji. Peuzović je vodio bijele prije dvadesetak godina kada su na početku agresije na Hrvatsku, za vrijeme turneje po Austriji, bijeli s dresaskinuli grb sa zvijezdom petokrakom. Tu su i uvijek spremni Ivan Katalinić i Zoran Vulić. Predsjednik Hrvoje Maleš nema (pre)velikog manevarskog prostora u izboru novog trenera.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.