Svi u Hajduku vjeruju da večeras u Puli nastavljaju pohod na titulu prvaka

Nedjelja, 29. rujna 2019. 08:50 Napisao/la  Toni Bilić
Filip Bradarić i Darko Nejašmić
Filip Bradarić i Darko Nejašmić Foto: Lario Tus

 

Hajdukovci su se u subotu nakon poslijepodnevnog treninga autobusom zaputili iz Splita do Zadra odakle su zrakoplovnom linijom otputovali do Pule.

U nedjelju navečer (19) čeka ih prvenstveni dvoboj sa domaćinom Istrom 1961.

To je prva utakmica drugog kruga prvenstvene utrke.

Na otvaranju nove prvoligaške sezone Splićani su na Poljudu svladali Puljane rezultatom 2:0.

Bila je prva utakmica povratnika na klupi bijelih Damira Burića, nakon što je smijenjen Siniša Orešćanin poslije sramotnog europskog poraza, ispadanja od predstavnika Malte.

Aktualni trener Hajduka Burić ne pamti gostovanje na stadionu Aldo Drosina pa baš lijepim uspomenama.

Prije četri godine u svom prvom mandatu na klupi Splićana doživio je uvjerljiv poraz od Puljana na gostujućem travnjaku, žuto-zeleni slavili su sa 4:1.

Istina, ostvario je i pobjedu na istom travnjaku od 2:0.

Nakon poraza od 1:4 bijeli su nanizali šest pobjeda na pulskom stadionu, jednom su odigrali bez golova, trener je tada bio Marijan Pušnik.

Gotovo svi odreda Hajdukovci najavljuju pohod na titulu prvaka koja punih 14 godina zaobilazi vitrine poljudske ljepotice.

Stoga bi sve osim pobjede Hajduka bilo prvorazredno iznenađenje!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.