Sušak: Prijavit ću Vukušića HNS-u zbog nedolaska na mini pripreme

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 17:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Dopustio sam da pozvani igrači Hajduka dođu dan kasnije na okupljanje.  Vukušić se nije odazvao i stoga ću ga prijaviti HNS-u. To mi je obveza, kaže Sušak

Ante Vukušić, napadač Hajduka, nije se pojavio na mini-pripremama U-21 reprezentacije koja je u utorak u Sigetu na stadionu Hrvatskog dragovoljca odigrala prijateljski susret s U-20 reprezentacijom i izbornik Ivo Sušak najavio je da će ga prijaviti HNS-u. Njegovi suigrači Andrijašević, Ozobić i Caktaš uredno su se odazvali pozivu izbornika Ive Suška. Na Poljudu su pojasnili zbog čega Vukušić nije bilo među pozvanim U-21 reprezentativcima.

- Vukušić je dobio udarac u nogu u dvoboju s Istrom 1961 i klupska liječnika služba donijela je odluku da on ne otputuje u Siget o čemu je v.d. sportskog direktora Milo Nižetič izvijestio izbornika Suška - kazali su na Poljudu.

Izbornik Sušak ponudio je posve drugačiju priču.

- Razgovarao sam sa Milom Nižetićem i dopustio sam da pozvani igrači Hajduka dođu dan kasnije na okupljanje. Došli su Andrijašević, Ozobić, Caktaš, a Vukušić se nije odazvao i stoga ću ga prijaviti HNS-u. To mi je obveza - izjavio je Ivo Sušak.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.