Sudar nogometnih svjetova: Kada bi barem svake godine Inter gostovao na Poljudu

Petak, 03. kolovoza 2012. 11:13 Napisao/la  Ivan Jelić

Inter je drugi svijet za nas. Nismo očekivali da će ovako dobro igrati. Šteta što barem jednom nismo zatresli mrežu gostiju, kaže Ante Vukušić

Mišo Krstičević iznio je svoje viđenje utakmice između Hajduka i Intera koja ni po čemu nije mogla biti ravnopravna:

- Moji igrači bili su impresionirani Interom, previše su respektirali protivnika. Svjestan sam da im nije bilo lako ostati hladnih glava jer mnogima od njih ovo je prva ovakva velika utakmica u karijeri pred ovolikim brojem navijača. Inter nije imao stopostotne, iz tri udarca prema našem golu postigao je tri gola. Mi smo imali bolje prilike od njih, promašili smo dvije stopostotne šanse. Moji igrači su se maksimalno emocionalno i fizički ispraznili na utakmicama protiv Splita i Skonta. Želio bih se ovim putem zahvaliti navijačima na fantastičnoj podršci. Unatoč porazu poslije utakmice pljeskom i pjesmom su otpratili igrače u svlačionicu. Hvala im na tome, kazao je trener Hajduka Krstičević

"Bili tići" unatoč porazu iskazali su potencijal, što je primjetio i trener Intera Andrea Stramaccioni:

 - Neki od ovih igrača mogli bi jednog dana zaigrati u nekom od velikih europskih klubova.

 - Inter je drugi svijet za nas. Nismo očekivali da će ovako dobro igrati. Šteta što barem jednom nismo zatresli mrežu gostiju. Unatoč porazu bilo je lijepo čuti kako su nas navijači pozdravili na kraju susreta. Puno nam znači njihova podrška, riječi su kapetana Hajduka Anta Vukušića.

 Kada bi barem svake godine Inter gostovao na Poljudu! Napunio je praznu blagajnu, navijači su priredili pravi spektakl, Dalmacija pa i cijela Hrvatska danima su živjeli za ovu utakmicu.

 

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.