ŠIBENIK OSTAJE BEZ NOVCA

Država blokirala Hajdukov dug prema Šibeniku

Ponedjeljak, 13. kolovoza 2012. 19:38 Napisao/la  Ivan Jelić

Porezna uprava će šibenski dug naplatiti s Hajdukova računa

Disciplinska komisija HNS-a dobila je mišljenje Porezne uprave u vezi dugovanja Hajduka prema Šibeniku u iznosu od 4,7 milijuna kuna na temelju transfera Ante Rukavine iz Hajduka u Panathinaikos u ljeto 2008. godine.

Budući da je žiro-račun kluba sa Šubićevca blokiran, a najveći vjerovnik je država, Porezna uprava je u svom dopisu izvijestila da će ona Šibenikov dug prema državi zbog neplaćenog poreza i doprinosa naplatiti tako da će s računa Hajduka skinuti gore spomenuti iznos. Prema tome, Splićani neće uplaćivati iznos dugovanja na račun šibenskog kluba već će Porezna uprava skratiti postupak naplate.

Šibenčani koji su tražili da Hajduk uplati dug na račun odvjetničkog ureda Danijela Klobučara, ostali su bez novaca na koje su računali.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.