Bjelanović podržao Oreščanina iako je trener Hajduka podržao čovjeka koji je optužio Bjelanovića

Utorak, 02. srpnja 2019. 22:49 Napisao/la  SC

Marin Brbić otputovao  na Pohorje kako bi iskazao svoju podršku treneru, zajedno s predsjednikom Uprave doputovao sportski direktor

Saša Bjelanović i Siniša Oreščanin
Saša Bjelanović i Siniša Oreščanin

 Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić otputovao je na Pohorje kako bi u izravnom razgovoru sa Sinišom Oreščaninom iskazao svoju podršku treneru koji je otvoreno kritizirao odluku da se Krešimira Gojuna smjeni.

Gojun je optužio sportskog direktora Sašu Bjelanovića da je htio namjestiti rezultat utakmice druge lige između Hajduka II i Šibenika.

Nakon toga šef škole dobio je otkaz, a Oreščanin stao na njegovu stranu jasno istaknuvši da ne sumnja u njegovo poštenje.

Oreščanin i Gojun zajedno su stigli na Poljud, prije nego što je preuzeo prvu momčad Oreščanin je vodio drugu momčad Hajduka.

Zanimljivo, dalmatinskiportal.hr piše da je na Pohorje zajedno s Brbićem doputovao i Saša Bjelanović.

Time je Bjelanović dao je podršku Oreščaninu koji je podržao čovjeka koji je Bjelanoviča optužio da je htio namjestiti utakmicu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.