Ruben Lima na posudbu u Duisburg, Nižić i Mahmutović na probi u Hajduku

Srijeda, 15. kolovoza 2012. 14:55 Napisao/la  I. J.

Portugalac Ruben Lima, koji je zbog kašnjenja plaća na početku ljetnih priprema napustio Hajduk, mogao bi otići na posudbu u redove njemačkog drugoligaša Duisburga. Naime, Lima je ugovorm još uvijek vezan uz Hajduk, a sve trebalo biti puno jasnije u naredna dva, tri dana.  U slučaju da se posudba realizira Splićani bi dobili oko dvjesto tisuća eura uz opciju da Duisburg ima pravo prvootkupa ugovora.

Inače, od utorka ujutro Hajduk se nalazi na pripremama u Međugorju, bez reprezentativaca, gdje će ostati do srijede navečer. Trener Mišo Krstičević odveo je 20 igrača, među kojima su 23-godišnji stoper Zoran Nižić, koji je karijeru započeo u Zmaju iz Makarske, a igrao je u belgijskom drugoligašu Brussels i  Selmir Mahmutović, 26-godišnji napadač Čelika iz Zenice. Stručni stožer na čelu sa Krstičevićem želi se uvjeriti u njihove igračke kvalitete.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.