Rasprava na Trgovačkom sudu u slučaju "Ante Rukavina" odgođena za 19. lipnja

Utorak, 12. lipnja 2012. 14:17 Napisao/la  I. Jelić

Hajduk se obratio Trgovačkom sudu nakon odluke Arbitražane komisija HNS-a da bijeli moraju platiti Šibeniku 3,4 milijuna kuna za transfer Ante Rukavine u Panathinaikos

Zbog nepotpune dokumentacije Vesna Sremec Šoštar , sutkinja na Trgovačkom sudu u Zagrebu, odgodila je raspravu u "slučaju Rukavina" koja je bila zakazana za utorak u 10,30 sati. Klubovi trebaju dostaviti traženu dokumentaciju, nova rasprava zakazana je za 19. lipnja. Naime  Šibenik je uputio zahtjev Arbitražnoj komisija HNS-a u kojem su zatražili da im Hajduk isplati 3,4 milijuna kuna na ime obeštećenja prilikom transfera Ante Rukavine s Poljuda u Panathinaikos u ljeto 2008. godine.

Jurina se priključio pripremama
Marin Jurina, napadač Sloge iz Uskoplja, u ponedjeljak poslijepodne priključio se hajdukovcima na pripremama na Kupresu. Jurina je inače bio s bijelima na Kvarnerskoj rivijeri i čelnici Hajduka pozvali su ga na pripreme prve ekipe da bi se uvjerili u njegove kvalitete.

Splićani su priznali dug od milijun kuna, no nisu prihvatili odluku Arbitražne komisije da se radi o iznosu od 3,4 milijuna kuna, stoga su podnijeli tužbu Trgovačkom sudu u Zagrebu. Vjeruju da će u konačnici Trgovački sud prihvatiti njihovo obrazloženje, a ako se to ne dogodi Hajduk će morati u roku od 15 dana Šibeniku platiti traženi iznos. Za bijele će to biti veliko opterećenje s obzirom na tešku financijsku situaciju kakva vlada u klubu posljednjih mjeseci.

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.