NASTAVAK FARSE

Hajduk opet suspendiran zbog duga prema Šibeniku

Utorak, 31. srpnja 2012. 09:01 Napisao/la  I. J.

Hajduk bi od ogleda s Interom trebao inkasirati oko 5,5 milijuna kuna, ali mora platiti državi porez od 2,7 milijuna kuna

 Hajduk je od utorka ponovo suspendiran. Naime, Disciplinska komisija Hrvatskog nogometnog saveza Hajduku je suspenziju prolongirala do 30. srpnja do kada su Splićani trebali platiti dug Šibeniku od 4,7 milijuna kuna na ime obeštećenja za Antu Rukavinu ili pak potpisati dogovor o način isplate dugovanja. Kako bijeli nisu ništa učinili, suspenzija je aktivirana.

Za očekivati je da će čelnici Hajduka pronaći neko rješenje u narednih nekoliko dana, točnije do nedjelje kada Splićani u prvenstvenom dvoboju gostuju u Zadru. Ulaznice za europski dvoboj s Interom iz Milana su gotovo rasprodane, očekuje se zarada od oko 5,5 milijuna kuna.

Istina, klub s Poljuda mora platiti državi porez od 2,7 milijuna kuna. Novaca za isplatu duga Šibenika bi trebalo biti, no najvjerojatnije neće biti novaca za isplatu plaća igračima i zaposlenicima koji pet mjeseci nisu dobili niti kune.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.