Zahtjevom za raspisivanjem referenduma Nadzorni odbor dobio jasnu poruku

Subota, 03. kolovoza 2019. 18:44 Napisao/la  Toni Bilić

Čini se da od prvog dana novi NO kojemu je na čelu Benjamim Perasović, nije na pravi način uspostavio kvalitetnu komunikaciju s udrugom Naš Hajduk

Benjamin Perasović
Benjamin Perasović

 

Član udruge Naš Hajduk, Roko Bašić, shodno statutu Udruge iskoristio je svoje pravo i pismenim putem pokrenuo inicijativu za raspisivanje referenduma s pitanjem članstvu: Jeste li za izvanredne izbore za članove Nadzorni HNK Hajduk š.d.d.?

Da bi se referendum mogao održati treba do kraja mjeseca prikupiti 2.000 tisuće potpisa članova, koji su uredno podmiri svoje obveze u tekućoj godini prema udruzi Naš Hajduk.

Ne dvojimo da će biti prikupljeno više od 2.000 tisuća potpisa, da će se referendum održati, da će biti održani izvanredni odbori za članove NO.

Čini se da od prvog dana novi NO kojemu je na čelu Benjamim Perasović, nije na pravi način uspostavio kvalitetnu komunikaciju s udrugom Naš Hajduk koja bira članove NO-a.

Predsjednik NO Benjamin Perasović, nakon svih događanja oko smjene bivšeg šefa Akademije Krešimira Gojuna, između ostalog poručio je:

- Ako osjetim da nemam podršku navijača i članova udruge Naš Hajduk, istoga trenutka ću se povući s mjesta predsjednika NO-a kao i svi članovi!

Zahtjevom za raspisivanje referenduma i najavom izvanrednih izbora za članove NO-a, Perasović je dobio jasnu poruku.

Njegovo je vrijeme na Poljudu isteklo iako su ga prije Nove godine s najviše glasova izabrali isti koji ga sada smijenjuju.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.