Mišo Krstičević: Protiv Intera igramo napadački, ne odustajem od svojih principa

Srijeda, 01. kolovoza 2012. 21:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Osjećam se još uvijek mlad, baš me zanima kako će to izgledati kada budem iskusan, kaže Javier Zanetti

Uoči utakmice između Hajduka i Intera iz Milana pred novinare su izašli treneri

- Bez obzira na ime suparnika ne odustajem od svojih principa i protiv Intera ćemo igrati napadački. Imperativ rezultata je na igračima Intera, na mojim igračima je odgovornost da pruže maksimum, kaže trener Hajduka Mišo Krstičević.

 

Uz trenera gostiju Andreu Stramaccionija na presici je bio kapetan Javier Zanetti kojemu će utakmica protiv Hajduka biti 150 europska utakmica u 18. sezoni u dresu Intera.

- Osjećam se još uvijek mlad, baš me zanima kako će to izgledati kada budem iskusan. Trebamo odigrati inteligentno jer još nismo u punoj formi, kaže Zanetti.

 

- Pripremili smo se za utakmicu za Hajdukom uz puno uvažavanje, gledali smo sve četiri njihove utakmice. Od domaćih igrača poznajem Vukušića još iz vremena kada sam radio u omladinskoj školi Rome. Za talijanske momčadi igranje početkom kolovoza je veliki problem, rekao je Stramaccioni.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.