Mišo Krstičević: Glavni sudac je nakon drugog pogotka pomoćniku trebao dati žuti karton!

Ponedjeljak, 20. kolovoza 2012. 09:03 Napisao/la  I. J.

- Očekivali smo puno gore suđenje po nas. Drugi pogodak? Svi me uvjeravaju da je postignut iz čistog zaleđa. Svaka čast igračima koji su se trudili, međutim nekima je ovo bila deveta, deseta utakmica u mjesec dana, rekao je trener Hajduka

 Hajduk je u Maksimiru doživio prvi prvenstveni poraz, bolja je bila Lokomotiva koja  je "crna mačka" za bijele. U prošlom prvenstvu Splićani su također poraženi na maksimirskom travnjaku od istog protivnika. Hajdukovci su  se bunili zbog sudačkih pogrešaka, ali bezuspješno. Splićani su tvrdili da je drugi gol domaćina postignut iz nedozvoljene pozicije.

- Očekivali smo puno gore suđenje po nas. Drugi pogodak? Svi me uvjeravaju da je postignut iz čistog zaleđa. Ako je to tako, glavni je sudac trebao svom pomoćniku dati žuti karton!, ironično je prokomentirao trener Krstičević koji nije očekivao poraz svoje momčadi.

O samoj igri je dometnuo:

- Svaka čast igračima koji su se trudili, međutim nekima je ovo bila deveta, deseta utakmica u mjesec dana. Pokušavali smo, nismo uspjeli. Imamo dogovor s Torcidom da se borimo, što su igrači činili. Neće nas ovaj poraz poremetiti, igračima su glave "čiste". Okrećemo se ogledu s Osijekom, zaključio je Mišo Krstičević.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.