Krstičević dao slobodno igračima do utorka, Maloča igrao iako mu je otac doživio srčani udar

Subota, 06. listopada 2012. 14:46 Napisao/la  I. J.

Vidjelo se da možemo dobro igrati kada otpustimo ručnu. To je najbitnije kod ovakve mlade momčadi kakva je naša. Što je utakmica sve više odmicala, igrali smo sve bolje i bolje, rekao je trener Hajduka

Hajduk je u dvoboju s Cibalijom ostvario rezultat koji je bio bolji od igre koju je prikazao. Bijeli su se posebice mučili u prvom dijelu kada su samo jednom zatresli mrežu gostiju i to iz kaznenog udarca kojeg je dosudio sudac Pristovnik, na sugestiju pomoćnog suca Olujića.

U drugom dijelu gosti, koji su u prvih četrdeset i pet minuta samo jednom ozbiljnije priprijetili Blaževiću, nisu se uspjeli suprotstaviti domaćinu koji je zaigrao mnogo bolje. Plod takve igre su tri postignuta gola.

Maloča igrao unatoč činjenice da mu je otac doživio infarkt
Kapetan Mario Maloča nastupio je protiv Cibalije iako je prije početka dvoboja s Vinkovčanima saznao da mu je otac Zvonko doživio srčani udar, te da je iz Kijeva prebačen u bolnicu u Zadru, gdje je obavljena operacija srca.  Trener Krstičević i čelnici kluba igraču su prepustili odluku da li će istrčati na teren ili će otputovati u Zadar. Nakon utakmice Maloča je otputovao kako bi posjetio netom operiranog oca.

- Bilo me je strah utakmice s Cibalijom nakon poraza od Dinama. Ušli smo u jednu nesigurnost, već su se pojavila pitanja: Kako dalje? Vidjelo se da možemo dobro igrati kada otpustimo ručnu. To je najbitnije kod ovakve mlade momčadi kakva je naša. Što je utakmica sve više odmicala, igrali smo sve bolje i bolje. Na kraju smo  stvorili dosta šansi, a mogli smo zabiti još poneki gol. U prvom dijelu nije bilo hrabrosti i sigurnosti, kazao je Krstičević.

Posebno je pohvalio dvostrukog strijelca Vukovića:

- Ivan Vuković je naš kamen temeljac. Zahvaljujem mu na svemu, dodao je Krstičević koji prizanje samo rad, rad i ništa drugo. Spreman je  cijeli dan i noć provesti na treningu. Igrači to (pre) dobro znaju. Nakon  uvjerljive pobjede nad Cibalijom održao je obećanje koje je dao uoči utakmice i igrači su dobili slobodno do utorka u 13 sati.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.