Memorijalni turnir Andrija Anković: Hajduk u finalu nakon boljeg izvođenja jedanaestaraca

Nedjelja, 03. veljače 2013. 16:17 Napisao/la  I. J.

Memorijalni turnir Andrija Anković: Zrinjski - Hajduk 5:6, nakon jedanaesteraca

Memorijalni turnir Andrija Anković

ZRINJSKI - HAJDUK   5:6 (1:1), nakon izvođenja jedanaesteraca

Strijelci: 0:1 Vuković (55), 1:1 Miličević (87)

Strijelci s bijele točke bili su: Oremuš, Vuković, Tomaš, Plazonić, Lima

HAJDUK: Blažević, Oremuš, Milović, Lima, Stojanović, Medak, Plazonić, Sušić (84 Vladislavić), Tomaš, Kouassi (73 Cassio), Vuković

Hajduk se plasirao u finale Memorijanog turnira Andrija Anković, koji se igra u Gabeli pobijedivši Zrinjski iz Mostara boljim izvođenjem udaraca s bijele točke 6:5.

U regularnom dijelu poveli su Splićani golom Vukovića u 55. minuti kada je sa nekih desetak metara pucao i zatresao mrežu protivnika. Imali su bijeli još nekoliko izglednih prilika, no nisu bili precizni.

U samoj završnici susreta Zrinjski je uspio poravnati rezultat golom Miličevića. Hajdukovci su postigli svih pet golova s bijele točke dok je Blažević u četvrtoj seriji obranio udarac Gligorova.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.