Marin Brbić: Smatram da zasigurno nije pravi put stajati po strani i kritizirati

Četvrtak, 01. studenog 2018. 18:22 Napisao/la  SC
Marin Brbić
Marin Brbić

 

Marin Brbić nalazi se na listi kandidata za Nadzorni odbor (NO) Hajduka.

Bivši predsjednik uprave Hajduka ovako je službeno obrazložio svoju kandidaturu:

- Nakon objave natječaja za izbor novih članova Nadzornog odbora našeg kluba počeo sam razmišljati da li u tom izboru sudjelovati ili ne. S obzirom na stanje u kojem se klub danas nalazi, na kraju sam odlučio aplicirati na spomenuti natječaj. Budući da sam, ne tako davno, skoro četiri godine proveo na mjestu Predsjednika uprave, sigurno je kako svojim iskustvom i poznavanjem procesa u klubu mogu dati značajan doprinos u kvalitetnom nadziranju rada Uprave. Smatram da zasigurno nije pravi put stajati po strani, kritizirati ili deklarativno izražavati svoju privrženost, več je moralna obaveza svih nas koji volimo ovaj klub učiniti sve u okviru svojih mogućnosti kako bismo pomogli da se stvari razviju u pravom smjeru, napisao je Brbić.

Hajduk iz izgubio sport s Petroslavom Sapunarom, bivšim članom NO-a

Kerumov šogor dobio je pravomoćno spor protiv Hajduka koji mu je sada dužan isplatiti 108 tisuća kuna glavnice i kamate, ukupno oko 200 tisuća kuna.

Hajduk mora platiti i parnični trošak od četiri i pol tisuće kuna.

Sapunar je tužio klub s Poljuda zbog neisplaćenih naknada za rad u Nadzornom odboru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.