Krstičević obećao novi Hajduk iduće sezone, Ahmad zabio tri pogotka trećeligašu

Subota, 28. travnja 2012. 16:29 Napisao/la  I. Jelić

Idemo na pomlađivanje momčadi jer imamo niz mladih i kvalitetnih igrača koji mogu Hajduk vratiti na staze uspjeha, kaže Krstičević

{jb_blackbox-left}Ahmad i Vukušić po tri pogotka
Hajduk je u subotu u Orahovici odigrao prijateljski susret s trećeligašem Papukom. Bijeli su pobijedili rezultatom 10:1. Trostruki strijelci za bijele bili su Ahmad u prvom, te Vukušić u drugom poluvremenu. Po jedan zgoditak postigli su Vuković, Tomičić , Caktaš i Gabrić,  koji je zatresao i vlastitu mrežu.{/jb_blackbox-left}

Hajduk je u Zaprešiću doživio novu blamažu, poražen je od Intera koji se bori goli prvoligaški život. Poslije susreta trener Krstičević, koji je dobio punu podršku Nadzornog odbora da nastavi proces "čišćenja" svlačionice bijelih, poručio je sljedeće:

- Kada odradimo ljetne pripreme navijači će u novoj sezoni vidjeti bolji i kvalitetniji Hajduk. Bijeli dres nosit će samo igrači koji će iskazati borbenost do fanatizma, koji će izdržati bol do fanatizma. Trebaju mi igrači agresivci, koji se neće predati nakon primljenog gola. Idemo na pomlađivanje momčadi jer imamo niz mladih i kvalitetnih igrača koji mogu Hajduk vratiti na staze uspjeha, kazao je Krstičević.

 


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.