KRSTIČEVIĆ KONTRA HNS-a

Reprezentativci su u katastrofalnom su stanju!

Subota, 18. kolovoza 2012. 11:12 Napisao/la  Ivan Jelić

Bili smo korektni prema izborniku Šušku za razliku od nekih drugih klubova koji su svoje igrače ostavili kod kuće, kaže Krstičević

Hajduk u nedjelju na stadionu u Maksimiru igra protiv Lokomotive. Za Splićane je to jedan od bitnijih ogleda jer je „druga“ momčad Dinama odlično startala u novu sezonu. Prije nego što je nekoliko riječi prozborio o srazu s "lokosima" Krstičević je osuo paljbu prema vodstvu U-21 reprezentacije. Naši mladići u srijedu su gostovali u Tbilisiju gdje su igrali kvalifikacijski susret protiv Gruzije za plasman na Europsko prvenstvo, koji u rezultatskom smislu nije bio bitan za obje reprezentacije:

- Igrači koji u igrali za mladu reprezentaciju nisu niti spavali, vratili su se u katastrofalnom stanju. Pet puta su mijenjali zrakoplov, što mi je malo smiješno. Bili smo korektni prema izborniku Šušku za razliku od nekih drugih klubova koji su svoje igrače ostavili kod kuće pravdajući ih da su ozlijeđeni. Baš me zanima da li će netko od tih ozlijeđenih zaigrati. Maglica se vratio ozlijeđen, Andrijašević potpuno iscrpljen, Caktašu koji je odigrao cijeli susret bila je to deveta utakmica u 28 dana. Maloča je protiv Švicarske obnovio staru ozljedu, imamo puno problema pred važan dvoboj s Lokomotivom, kazao je Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.