Krstičević: Hajduk više nikada neće igrati s jednim napadačem

Petak, 23. ožujka 2012. 13:44 Napisao/la  I. J.

Hajduk pod mojim vodstvom neće više nikada igrati s jednim napadačem. Vjerujem u sebe i svoj trenerski potencijal, rekao je novi trener Hajduka

 Novi trener Hajduka Mišo Krstičević službeno je predstavljen. Potpisao je ugovor koji vrijedi do ljeta 2013. godine. U svom nastupnom govoru kao prvi stručnjak bijelih između ostalog je kazao:

- Hajduk pod mojim vodstvom neće više nikada igrati s jednim napadačem. Hajduk treba igrati u skladu sa svojim imenom. Vjerujem u sebe i svoj trenerski potencijal i nadam se da će momčad ubuduće igrati  još  bolje i kvalitetnije. Žao mi što više među živima nema mog trenerskog uzora Tomislava Ivića s kojim sam satima znao pričati o „balunu“. Da je živ on bi me sigurno volio vidjeti na klupi Hajduka, rekao je  Krstičević koji je složio svoj stručni stožer. Pomoćnik će mu biti Ivo Šeparović, brigu o trenerima će voditi Zoran Varvodić , dok će o fizičkoj spremi igrača brinuti Boris Peyrek i Duje Poljak.

Inače,  u petak je   Josip Radošević potpisao profesionalni ugovor.  Mladi reprezentativac (U-19) reprezentativac prihvatio je ponudu kluba i potpisao je četvorogodišnju suradnju  s Hajdukom. Novi trener Krstičević inzistirao je kod predsjednika kluba Hrvoja Maleša da učini sve da Radošević ostane u klubu jer mu je potreban u prvoj momčadi. Maleš i Radošević uspjeli su naći zajednički jezik i napokon je riješen taj problem.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.