Križanac i Erceg želje Hajduka, prozivka za novu sezonu petog lipnja

Četvrtak, 17. svibnja 2012. 19:44 Napisao/la  I. J.

Do početka priprema predsjednik Hrvoje Maleš bi trebao posložiti igrački kadar u dogovoru s v.d. sportskog direktora Nižetićem, te trenerom Krstičevićem

Prvu prozivku za novu sezonu trener Hajduka Mišo Krstičević zakazao je za 05. lipnja. Nakon uvodnog dijela priprema u kojem će igrači obaviti liječničke preglede i testiranja, bijeli će se preseliti na Kupres gdje će biti dva tjedna. Nakon toga će najvjerojatnije dva tjedna otići na pripreme u Sloveniju gdje bi trebali odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

Do početka priprema predsjednik Hrvoje Maleš bi zajedno sa v.d. sportskog direktora Nižetićem u dogovoru s trenerom Krstičevićem trebao posložiti igrački kadar. Mnogi će igrači napustiti Poljud, bijeli žele u svoje redove dovesti dvojicu ponajboljih igrača iz susjedstva, točnije iz RNK-a Split. Radi se o iskusnom Ivici Križancu kojem je želja karijeru zaključiti u dresu Hajduka, te Anti Ercegu, ponajboljem igraču „crvenih".

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.