Krasimir Balakov "snimao" Split, Milo Nižetić Dinamo

Nedjelja, 04. ožujka 2012. 10:34 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajdukov stručni stožer je nakon uvjerljive pobjede nad Zagrebom vikend proveo analizirajući igru svojih narednih protivnika.

Pobjeda nad Zagrebom podignula je samopouzdanje hajdukovcima, koje je bilo donekle poljuljano poslije neodlučnog ishoda pred svojim navijačima u srazu sa Istrom 1961 (1:1) na startu drugog dijela prvenstvene utrke na Poljudu. Trener Hajduka, Krasimir Balakov u subotu poslije podne bio je u Parku mladeži, gdje je u pratnji jednog od svojih pomoćnika i sunarodnjaka Jonča Arsova pratio susret Splita i Lučkog. Naredne  subote  na Poljudu se, naime, igra gradski derbi Hajduk - Split.

Balakov je s utakmice gradskog rivala otišao nekoliko minuta ranije, pa nije vidio izjednačujući gol gostiju kojeg je iz slobodnog udarca sa tridesetak metara postigao Buden.
Milo Nižetić, v.d.sportskog direktora bijelih je bio u Maksimiru, gdje je "snimao" Dinamo u susretu protiv Osijeka. Za petnaestak dana na maksimirskom travnjaku igra se najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk. Balakov želi što bolje upoznati buduće protivnike, imati što više informacija o njihovoj igri, kao i svakom igraču pojedinačno...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.