Josip Posavec službeno u Hajduku, mladi vratar stigao na posudbu iz Palerma

Subota, 07. srpnja 2018. 14:33 Napisao/la  I. J.
Josip Posavec
Josip Posavec Foto: www.hnkhajduk

 Josip Posavec službeno je postao novi vratar Hajduka

Posavec je u Hajduk stigao na posudbu iz Palerma, 22-godišnji vratar branio je 30 utakmica u Seriji A što znači da je stigala provjerena zamjena za Karla Leticu.

Bivši mladi reprezentativac afirmirao se u Interu iz Zaprešića odakle je je prije dvije sezone otišao u Palermo.

- Prvi dojmovi su više nego pozitivni, od trenutka kada se ukazala mogućnost da dođem u Hajduk objeručke sam je prihvatio i jako sam sretan što je napokon sve gotovo. Jedva čekam priključiti se ostatku momčadi na pripremama, a moram posebno zahvaliti Palermu koji mi je pružio jedno veliko iskustvo u karijeri. Nadam se da ću s tim iskustvom doprinijeti momčadi, Klubu i ovim divnim navijačima. Vjerujem da svi zajedno možemo ove sezone napraviti nešto konkretno. Znam da je tu i Tomislav Duka, za njega imam samo riječi hvale jer sam i nakon odlaska u Italiju pratio HNL. Drago mi je da imam kvalitetnu konkurenciju, zbog toga nema opuštanja ni za mene ni za njega, a siguran sam kako ćemo obojica dati sve od sebe, kazao je Posavec za klupsku stranicu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.