HAJDUK MIJENJA PREDSJEDNIKA

Jasmin Huljaj podnio ostavku

Ponedjeljak, 18. veljače 2019. 17:25 Napisao/la  SC

Podržavat će klub kao navijač

Jasmin Huljaj
Jasmin Huljaj

 

Jasmin Huljaj više nije predsjednik Upravnog odbora Hajduka.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u ponedjeljak pred novinarima su se pojavili novi predsjednik Nadzornog odbora Benjanimom Perasovićem i sada već bivši predjednik Jasmin Huljaj:

- Ovo je moja osobna odluka koju sam donio nakon šest mjeseci s obzirom da na sve što sam radio u okviru nogometnog biznisa uspoređujući ga s onim što sma radio u industriji. Obiteljska situcija također je pridonijela odluci. Odluku sam donio zajedno s Nadzornim odborom, radimo zajedno na tranziciji. Posložili smo financije, dobro smo odradili prijelazni rok, ponosan sam na sve što se napravili u šest mjeseci, stalo nam je da ovako nastavimo. Dat ću sve od sebe da zajedno nastavimo za boljitak kluba. Radna zajendnica dobro je prihvatila moju odluku. Podržavat ću klub ubuduće kao navijač i kao lobist u privredi, bit ću raspolaganju novom predsjedniku Uprave. Uvijek sam spreman na savjet i podršku. Na ovaj potez gledam kao na napredak kluba, rekao je Huljaj.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.