HANNOVER 96 ŽELI ANASA

Jamal razgovarao s NIjemcima, Anas ne zna ništa

Utorak, 06. ožujka 2012. 12:56 Napisao  I. V.

Ja bih najviše volio da Anas u miru do kraja odigra proljetni dio, pa da tek onda vidimo što dalje.

Jamal Sharbini odradio je preliminarne pregovore s predstavnicima Hannovera 96, koji bi na ljeto htjeli angažirati Anasa Sharbinija. Zadnju utakmicu Anas je odigrao maestralno, Hajduk je pregazio Zagreba najviše zahvaljujući nadahnutom izdanju najmlađeg Sharbinija kojega su s tribina u Kranjčevićevoj promatrali skauti Hannovera 96. Odmah nakon upečatljiva Anasova nastupa uslijedila je brza reakcija predstavnika njemačkog kluba, koji su prvo razgovarali s glavom obitelji Sharbini.

- Sjeli smo, večerali, oni su pričali njemački, ja arapski, na kraju je svatko platio svoje... - šali se dobro raspoloženi Jamal koji se nije htio upuštati u procjene izglednosti Anasova transfera.

- Nakon našeg sastanka, oni su otišli na razgovor u klub, čekamo odgovor Hajduka. Ne znam što će se dogoditi, treba sačekati. Ja bih najviše volio da Anas u miru do kraja odigra proljetni dio, pa da tek onda vidimo što dalje. Počeo je dobro igrati, raščistio je neke stvari u glavi - kaže Jamal.

Anas Sharbini ovako je odgovorio na pitanje koliko je realna opcija odlaska u redove Hannover 96:

- Ne znam ništa o tome. Želja mi je da s Hajdukom ostvarim što bolji rezultata, da igram sve bolje - rekao je Anas.

Premda će Jamalova biti zadnja, sve što se dalje događati s Anasom i Hannoverom 96 umnogome ovisi o Hajduku. Splitski klub nalazi se  u teškoj financijskoj situaciji i nije u poziciji licitirati. 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.