Ivan Franić ponuđen Hajduku, Mišo Krstičević na Kupresu

Subota, 26. svibnja 2012. 18:09 Napisao/la  I. J.

Ivan Franić član je prvaka Australije, no Brisbane traži odštetu od 200 tisuća eura, a igrač isto toliki ugovor

Dvadesetpetogodišnji Ivan Franić, Hrvat iz Australije, ponuđen je Hajduku. Franić je član prvaka Australije momčadi Brisbane Roar, igra na poziciji
desnog bočnog u zadnjem redu. Navodno njegov klub traži obeštećenje od 200 tisuća eura, a sam igrač ne bi pristao na godišnju zaradu koja bi bila manja od 200 tisuća eura. Uvjeti su to koje Splićani u ovom trenutku ne mogu ispuniti.

S druge strane trener Hajduka Mišo Krstičević boravio je na Kupresu gdje je obišao staze za trčanje. Jedan tjedan priprema za novu sezonu bijeli će odraditi na Kupresu gdje će posebno raditi na fizičkoj spremni. Krstičević je  najavio „paklene" pripreme jer želi da igrači budu sto posto spremni za sve napore, a staze za trčanje na Kupresu dobro će mu doći da igrače fizički maksimalno optereti. Tko izdrži taj „drill„ biti će fizički spreman da odigra dvije utakmice u jednom danu i to u jakom ritmu.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.