IGOR TUDOR KAŽE

Zgražam se kad čujem da se utakmice dogovaraju

Petak, 18. travnja 2014. 16:25 Napisao/la  Ivan Jelić

Uvijek kad govorimo o nama ide priča da Hajduk nema kadar za borbu za nešto više, kaže Tudor

Igor Tudor osvrnuo se još jednom na utakmicu protiv Hrvatskog dragovoljca u kontekstu cijele sezone:

-          Normalno da nije ugodno i lijepo kad se izgubi. Maloča i Milović cijelu godinu igraju na visokoj razini, može se i njima dogoditi lošija utakmica. Krajnji rezultat je nerealan, grubo zvuči. Jedan gol smo primili iz kornera, drugi iz auta, kod trećega je bio prekršaj... Mi smo bili loši, nismo ni zaslužili više od poraza. Nemam što zamjeriti momcima na porazima, oni daju sve od sebe. Ako radimo presing, onda je Hajduk dobar. Zvuči grubo 4:1, ali to se lako moglo okrenuti na drugu stranu. Mi ćemo nastaviti ovim putem koji nam je donio puno radosti. Uvijek kad govorimo o nama ide priča da Hajduk nema kadar za borbu za nešto više, a onda se iznova postavljaju pitanja zašto se dogodi neki poraz. Priča se da Hajduk nema pravog golgetera, koji može postići 15-20 golova, a onda se čudimo kad ne možemo ući u šansu, a najčešće il je kriva taktika i sustav, ili nije igrao onaj koji je na klupi. Kad se dobije tri puta Dragovoljca, onda je to normalno, a kad se jedan put izgubi, onda je to nerealno. Kad bi Hajduk pobjeđivao sva četiri puta, onda bi bio prvak, tvdi Tudor.

Potaknuta je i tema o pričama čudnih rezultata u završnici prvenstva, spomenuto je da će Hajduk pobjedom protiv Lokomotive pomoći Splitu da se plasira u Europu...

-          Šta se tiče priča o pomaganju, ja se zgražam kad čujem mogućnost da se neke utakmice dogovaraju 2014. godine. Znam da je toga bilo devedesetih, događa se i suđenje Širiću. Ne mogu vjerovati da netko to ima hrabrosti napraviti u 2014. godini.  Ne bih rođenom bratu pustio, ne zanima me pomaganje ni odmaganje nikome, zanima me samo da Hajduk dobije utakmicu. Ako netko razmišlja i radi na taj način, to je njegova velika sramota, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.