Igor Tudor, trener Hajduka: O Rijeci ćemo razmišljati nakon utakmice protiv Dundalka

Srijeda, 23. srpnja 2014. 19:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Nećemo podcijeniti Dundalk. Imamo prednost nakon prve utakmice, ali tek smo napravili jedan korak prema plasmanu u 3. pretkolo, kaže Tudor

Hajduk je već nakon prvih 90 minuta dvoboja sa irskim predstavnikom Dundalkom ostvario  plasman u 3. pretkolo Europske lige. Bijeli su u Dundalku slavili golovima Caktaša i Vlašića, teško da gosti mogu nadoknaditi taj zaostatak. Trener Igor Tudor ipak upozorava:

- Nećemo podcijeniti Dundlak. Imamo prednost nakon prve utakmice, ali tek smo napravili jedan korak prema plasmanu u daljnje natjecanje. Dundalk je puno bolja momčad nego što su je mediji predstavili. Oni su trenutno vodeća momčad u ligi. U ovakvim utakmicama iznenađenja su moguća i stoga ćemo sve učiniti da se na Poljudu ne dogodi bilo kakvo iznenađenje, kazao je Tudor.

Da li razmišljate o promjena u momčadi s obzirom da vas u nedjelju na Kantridi čeka Jadranski derbi s Rijekom?

- Bit će nekih izmjena u momčadi, svjesni smo koliko nam je važna utakmica nedjeljna utakmica na Kantridi protiv Rijeke, no razmišljati ćemo o Riječanima nakon završetka ogleda sa Dundalkom, kaže Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.