Hrvoje Vejić raskida ugovor, dobiva 300.000 eura i odlazi u inozemstvo

Subota, 18. veljače 2012. 12:35 Napisao/la  S. T.

Vejić je član "kažnjeničke bojne", pri samom kraju zimskog prijelaznog roka Hajduk ga je poslao na posudbu u trećeligaša Primorca 1929 iz Stobreča

 

Hrvoje Vejić korak je do konačnog razlaza s Hajdukom.  Zbog toga što nije prihvatio ponudu  predsjednika Maleša za smanjenjem ugovora, što je pristao u Svagušinu mandatu kada se odrekao 3 mil. kuna godišnje zarade, Vejiću je zabranjeno da trenira s prvom momčadi još od početka sezone.

Vejić je član "kažnjeničke bojne", pri samom kraju zimskog prijelaznog roka Hajduk ga je poslao na posudbu u trećeligaša Primorca 1929 iz Stobreča, inače druge momčadi splitskog prvoligaša. Vejić ima zagarantirana godišnja primanja 240.000 eura, ugovor s bijelima veže ga do ljeta 2013. godine.

Predsjednik Maleš ponudio je Vejiću raskid ugovora  prema kojem bi Hajduk u ratama igraču isplatio 300.000  eura,  za uzvrat bi Vejić dobio čiste papire. Vejić će najvjerojatnije prihvatiti ponudu, kako smo  neslužbeno saznali, karijeru bi mogao nastaviti u nekom od prvoligaša iz Rusije ili Ukrajine .

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.