Hajduku ponovo prijeti suspenzija, bijeli Poreznoj upravi moraju platiti 7,4 milijuna kuna!

Petak, 17. kolovoza 2012. 09:09 Napisao/la  I. J.

Hajduk mora platiti 4,7 milijuna kuna koji su trebali pripasti Šibeniku, a koji će otići Poreznoj upravi zbog dugova šibenskog prvoligaša prema državi, dok su Splićani sami na ime poreza dužni 2,7 milijuna kuna

Hajduku ponovo prijeti suspenzija! Naime, Hajduk je dužan Šibeniku 4,7 milijuna kuna na ime transfera Ante Rukavine u Panathinaikos, a Porezna uprava poslala je Disciplinskoj komisiji pojašnjenje kako i na koji način Splićani trebaju podmiriti dugovanje prema Šibenčanima.

Naime, kako je klub sa Šubićevca dužan Poreznoj upravi ona je dala rok Hajduku da u roku od osam dana gore spomenuti iznos od 4,7 milijuna kuna mora uplatiti u državnu blagajnu, tako da će Šibenik ostati „kratkih rukava" i bez novaca koje je očekivao.

Isto tako bijeli su na ime poreza i sami dužni 2,7 milijuna kuna i trebaju taj iznos platiti u zakazanom roku. U nedjelju navečer Hajduk je na Maksimiru gost Lokomotive, a predsjednik kluba s Kajzerice Tin Dolički je ujedno predsjednik Disciplinske komisije HNS-a tako da će Splićani najvjerojatnije odigrati taj susret. Nakon njega nemaju izbora nego uplatiti 4,7 milijuna za Šibenik, te svojih 2,7 milijuna kuna, dakle napuniti državnu blagajnu za 7,4 milijuna kuna.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.