Hajduk želi trojicu nogometaša Istre, trener Krstičević ozlijedio se na treningu

Četvrtak, 10. svibnja 2012. 22:56 Napisao/la  I. J.

Hajduk u ljetnom prijelaznom roku želi dovesti neke nove igrače, a na popisu želja su trojica igrača Istre 1961, napadač Kamerunac Bellle, veznjak Bačelić-Grgić i lijevi bočni Milić.

Belle želi napusti Pulu jer mu klub duguje nekoliko plaća, iako nije na odmet podsjetiti da su se navijači Hajduka prema Kameruncu ponijeli nesportski hukajući mu s tribina.

Milić pak želi promijeniti sredinu, a bio je junior splitskog prvoligaša. Bačelić-Grgić za pulskog prvoligaša ugovorom je vezan još godinu dana.

Inače, podužoj listi ozlijeđenih igrača na Poljudu priključio se i trener Mišo Krstičević. Na treningu je prilikom udarca lopte petom istegnuo zadnju ložu. Pomoćnik Ivo Šeparović je nastavio tamo gdje mu je "šef" Krstičević privremeno stao.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.