Hajduk u današnjoj utakmici protiv Lokomotive hvata priključak s Rijekom

Ponedjeljak, 21. travnja 2014. 10:30 Napisao/la  Ivan Jelić

Split (18): Hajduk - Lokomotiva. Splićani imaju dodatnih motiva budući da igraju protiv momčadi koju smatraju filijalom Dinama

Hajduk danas (18) protiv Lokomotive igra utakmicu nakon koje se ponovo može uključiti u borbu za drugo mjesto s Rijekom. U prošlom kolu Hajduk je doživio debakl (1:4) u Sigetu, težak poraz od posljednjoplasirane momčadi HNL-a narušio je atmosferu na Poljudu. Utakmica protiv Lokomotive dolazi kao prilika za iskupljenje.   

Splićani imaju dodatnih motiva budući da igraju protiv momčadi koju smatraju filijalom Dinama. Hajduk koristi sva raspoloživa pravna sredstva da bi osporio odnos Dinama i Lokomotive, nedavno su zatražili mišljenje UEFA-e.

Inače, Hajduk je ove sezone ostvario stopostotan učinak u dvobojima s Lokomotivom: u tri utakmice, ostvarene su tri pobjede. Takav omjer s Lokomotivom ima još jedino Dinamo.

Trener Igor Tudor danas ne može računati na Bencuna i Stipicu, dok su svi ostali na raspolaganju. Sastav će biti nešto izmijenjen u odnosu na dvoboj u Sigetu. Hajduk bi stoga trebao zaigrati u sljedećem sastavu: Kalinić, Vršajević, Maloča, Milović, Milić, Bradarić, Pašalić, Andrijašević, Kouassi, Caktaš, Maglica.

Trener Lokomotive Tomislav Ivković svjestan je da igra protiv motiviranog Hajduka, kaže da će njegova momčad igrati pametnije nego u protekle tri utakmice u kojima je uvjerljivo poražena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.