Hajduk se priprema za HSV, što ako stigne nemoralna ponuda za Marka Livaju?!

Ponedjeljak, 27. lipnja 2022. 20:45 Napisao/la  Toni Bilić
Hajduk se priprema za HSV, što ako stigne nemoralna ponuda za Marka Livaju?!

Hajduk je prvu prijateljsku pripremnu utakmicu na dvotjednim pripremama u Austriji odigrao protiv rumunjskig prvaka Cluja, izgubio je s 0:2.

Poraz je to bez ikakvih posljedica, no niti jedan trener ne voli kada mu momčad izgubi.

Hajdukov trener Valdas Dambrauskas izgubio je samo dvije utakmice otkada je preuzeo momčad, od Rijeke na Poljudu i od Dinama u Maksimiru u posljednjoj utakmici minulog prvenstva.

Splićani u srijedu igraju drugu prijateljsku pripremnu utakmicu, odmjerit će snage s njemačkim drugoligašem HSV-om čije boje brani bivši hajdukovac Marijo Vušković.

Inače, HSV želi u svoje redove dovesti još jednog hajdukovca, napadača bijelih i reprezentativca Kosova, Emira Sahitija.

U ogledu s Clujom trener Dambrauskas nije koristio usluge novog pojačanja, stopera Borevkovića, vratara i kapetana Lovre Kalinića, Sahitija, Melnjaka, Eduoka, Diamantakosa, Kačaniklića, te juniora Perića, Brajkovića, Zulića, Jurić-Petrašila.

Neki od gore pomenutih dobit će priliku u srazu s HSV-om.

Susret je na rasporedu u srijedu, 29. lipnja, s početkom u 17,30 sati, igra se u gradiću Furstenfeldu, 17 kilometara udaljenom od Hajdukove baze u Bad Waltersdorfu.

Za Dambrauskasa je to vrlo važan dvoboj, posebice poslije poraza od Cluja.

Dok se Hajduk priprema za osvajanja titule prvaka, turski mediji pišu da je Galatasaray iskazao zanimanje za Marka Livaju.

Nekolicina klubova lige petice rado bi doveli Livaju.

Sve je moguće ako stigne nemoralna ponuda.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.