ZANIMLJIVA SURADNJA

Zatvorenici čiste i uređuju poljudski stadion

Petak, 01. veljače 2013. 16:53 Napisao/la  I. J.

Od zarađenog novca 25 posto dobit će svaki zatvorenik koji bude radio na Poljudu

Hajduk je sklopio ugovor sa Zatvorom u Splitu o čišćenju gradskog stadiona na Poljudu. Petorica zatvorenika, koji su na izdržavanju kazne čistili su tijekom dana stadion i uređivali travnjak:

- Potpisali smo ugovor prema kojem će osobe koje izdržavaju izrečene kazne godišnje nekoliko puta raditi na održavanju travnjaka i čišćenju stolica, pojasnio nam je voditelj logistike Hajduka Jakša Radnić koji vodi brigu o stadionu.

Od zarađenog novca 25 posto dobit će svaki zatvorenik koji bude radio na Poljudu dok će se ostatak iskoristiti za poboljšanje uvjeta u Zatvoru u Splitu.

Sat rada bit će plaćen 17 kuna, a zatvorenici neće smjeti raditi više od 8 sati na dan uz to će imati topli obrok tijekom rada.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.