Hajduk počeo pripreme, predstavnici Man. Cityja dolaze zbog Ante Palaverse

Ponedjeljak, 10. lipnja 2019. 23:25 Napisao/la  Ivan Jelić
Hajduk počeo pripreme, predstavnici Man. Cityja dolaze zbog Ante Palaverse
Foto: www.hnkhajduk

 

Nogometaši Hajduka počeli su pripreme za novu sezonu.

Najzanimljivija tema na Poljudu je prijelazni rok

- Želja nam je dovesti igrače koji će biti prava pojačanja. Normalno je da i tržište diktira uvjete, zadnjih godina dosta su se digli financijski zahtjevi igrača i klubova. Većina europskih tržišta kreće dosta kasnije te igrači i klubovi dosta licitiraju, kupuju vrijeme. Svjesni smo toga i podređujemo se toj situaciji. Cilj i ideja je da svi nositelji ostanu. Normalno je da ponude dolaze, to su ti igrači i zaslužili. Ali, o tome ćemo ako dođe do toga. Želja je da se svi nosioci zadrže što duže. Mislim da su ljudi ovdje umorni od floskula. Naš je cilj izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka. Mučili smo se da uhvatimo Europu, sigurno da treba težiti najvišem. Treba ići utakmicu po utakmicu i onda kako dolaze protivnici vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, kazao je sportski direktor Saša Bjelanović.

Ostaje li Palaversa?

- Ante je pod ugovorom, Manchester ima mogućnost da ga vrati u siječnju 2020. godine. Predstavnici Cityja najavili su dolazak na razgovor, žele popričati o njegovom statusu. Mislim da ćemo do odlaska u Sloveniju definirati njegov status.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.