Hajduk na Kupresu: Vešajević i Sušić nova imena, Ahmad Sharbini i James traže nove klubove

Ponedjeljak, 11. lipnja 2012. 19:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Momčadi su pridruženi Maloča,  Oremuš, Blažević, L. Kalinić, Jonjić, te Vukušić i Anas Sharbini koje klub želi prodati. Gabrić pokušava s čelnicima kluba razriješiti svoj status i napustiti klub

Hajdukovcima se na pripremama na Kupresu priključio 26-godišnji desni bočni igrač Čelika iz Zenice Avdija Vešajević. U dosadašnjoj karijeri igrao je za  Željezničar (Sarajevo), Spartu (Prag), Tatran iz Prešove za koji je odigrao 70 utakmica, te je bio na posudbi u Kladonom.  U minulom prvenstvu  odigrao je 25 utakmica za  Čelik, postigao je 6 golova. Trenirat će narednih nekolika dana sa bijelima   kako bi se trener  Krstičević mogao uvjeriti u njegove igračke kvalitete.

Pripremama  bi se trebao priključiti Tin Sušić, igrač Standarda iz Liegea, sin Seada Sušića nekadašnjeg igrača Sarajeva, Crvene zvezde, Standarda iz Liegea. Bio je zimus na probi, zadovoljio je kriterije  trenera Krasimira Balakova. Trebalo je platiti odštetu Standardu, što Splićani nisu željeli. Navodno je sada slobodan igrač.

Šestorica igrača Bencun, Milić, Džoni, Bugdelija, Caputa, Elez  vratili su se zbog ozljeda u nedjelju  u Split gdje će nastaviti liječenje, dok su iz Splita na Kupres istog dana došli  Maloča, koji će zbog problema s koljenom trenirati po posebnom programu, Oremuš, Blažević, L. Kalinić, Jonjić, teVukušić iAnas Sharbini koje klub želi prodati. Gabrić pokušava s čelnicima kluba razriješiti svoj status i napustiti klub.  

Ahmad Sharbini i James dobili su slobodno do 14. lipnja, kada se trebaju pojaviti na Poljud i riješiti svoj status, Krstičević ne računa na njih.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.