HAJDUK - ISTRA 1961 Damir Burić večeras drugi put debitira, Torcida održala motivacijski sastanak s igračima uoči utakmice

Nedjelja, 21. srpnja 2019. 13:58 Napisao/la  SC

Budući da navijači posredstvom udruge Naš Hajduk vode klub, pošteno je da pripadnici Torcide bez skrivanja po tribinama počnu voditi momčad

Damir Burić
Damir Burić

Damir Burić drugi put debitira na klupi Hajduka u večerašnjoj utakmici (20) protiv Istre 1961 na Poljudu.

Burić je u subotu odradio prvi trening s momčadi, novi trener slabo poznaje sadašnje igrače budući da je Hajduk potpuno promijenio roster otkada je Burić na kraju prvog madata otišao 2016. godine.

Olakotna okolnost novom treneru je što će protiv Istre 1961 sigurno igrati u najboljem sastavu, što znači da će u početnoj postavi biti igrači koji nisu sramotno ispali od Gzire United u 1. pretkolu Europske lige.

Bivši trener Siniša Oreščanin igrao je uzvratnu utakmicu s pričuvnim sastavom, što znači da stožerni igrači Hajduka ne bi trebali biti  opterećeni traumatskim porazom.

Druga olakšavajuća okolnost je da je Istra 1961 jedna od najslabijih momčadi u HNL-u sudeći prema odrađenom u prijelaznom roku.

Na klupi Istre 1961 debitira neiskusni trener Ivan Prelec (31), koji nikada nije radio u Prvoj HNL.

Najvažniju pripremu uoči utakmice protiv Istre 1961 odradila je Torcida.

Skupina od stotinjak pripadnika Torcide došla je na prvi Burićev trening, navijači su malo popričali s igračima i novim trenerom, motivacijski sastanak trajao je desetak minuta.

Dovoljno da Torcida konačno preuzme odgovornost do posljednjeg daha i počne voditi momčad!

Budući da navijači posredstvom udruge Naš Hajduk vode klub, pošteno je da pripadnici Torcide bez skrivanja po tribinama počnu voditi momčad.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.