SPLITSKI PAUL GASCOIGNE

Artem Milevski iz tri kluba potjeran zbog alkoholizma

Četvrtak, 31. srpnja 2014. 13:44 Napisao/la  SC

Milevski dvije sezone nije odigrao ozbiljnu utakmicu

Artem Milevski prema igračkim refrencama, jedan je od najboljih igrača koji su odjenuli dres Hajduka od kada je HNL. Nekada je bio 31-godišnji Milevski bio velika zvijezda ukrajinskog nogometa i Dinama iz Kijeva, predviđali su mu veću karijeru od one koju je ostvario slavni Andrij Ševčenko. Problem je što današnji Milevski nema više takve reference zbog problema s alkoholom.

Prije dvije sezone trener Dinama Oleg Blohin prebacio je Milevskog drugu momčad zbog alkoholizma. Trebao je otići u Crvenu zvezdu,  transfer je propao, pa je otišao
 u turski Gaziantep. U Tursko je ostao šest mjeseci, ugovor je raskinut nakon što je Milevski razbio Ferrari i bio pozitivan na alkotestu. Zimus je potpisao ugovor s Aktobeom iz Kazahstana, ugovor je raskinut nakon samo tri tjedna. Opet zbog alkohola.

Milevski dvije sezone nije odigrao ozbiljnu utakmicu i razvoj njegove karijere sve više podsjeća na karijeru Paula Gascoignea. Ako se Milevski u Hajduku otrijezni, možda izgubi mjesto u idealnoj postavi svih vremena nogometaša pijanaca, koju su sastavili engleski novinari.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.