Hajduk igra na omladinski pogon, Krstičević ishodovao Radoševićev ugovor

Ponedjeljak, 26. ožujka 2012. 11:05 Napisao/la  Ivan Jelić

U utakmici s Cibalijom igrala su četvorica igrača ponikla u omladinskoj školi: Vukušić, koji je bio kapetan, Caktaš, Andrijašević i Radošević

Na Poljudu su tijekom zimskog prijelaznog roka donijeli odluku da će na proljeće sve više priliku dobivati igrači iz omladinske škole bijelih. Tako su u prvoj momčadi u utakmici s Cibalijom igrala četvorica igrača ponikla u omladinskoj školi: Vukušić, koji je bio kapetan, Caktaš, Andrijašević i Radošević. Sva četvorica su bili među najboljim igračima na terenu, a jedini zgoditak koji je postigaoCaktaš, plod je koprodukcije Vukušić-Caktaš. Hajduk polako ali sigurno počinje igrati na "omladinski pogon".

U pregovorima s predsjednikom kluba Hrvojom Malešom novi trener Hajduka Mišo Krstičević gotovo ultimativno je tražio da se riješi problem s mladim U-19 reprezentativcem Josipom Radoševićom, koji zimus nije prihvatio ponuđeni profesionalni ugovor. Dogovor je postignut, Radošević je potpisao četvorogodišnji ugovor i Krstičević ga je odmah uvrstio u momčad na poziciju zadnjeg veznog u dvoboju s Cibalijom, koji je Hajduk riješio minimalnim rezultatom u svoju korist (1:0). Već u 5. minuti udarcem s 20-tak metara Radošević pogodio je okvir gostujućih vrata.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.