Hajduk bez Anasa Sharbinija i Srđana Andrića ide po pobjedu u Koprivnicu

Petak, 30. ožujka 2012. 16:23 Napisao/la  I. J.

To ne znači da mi odlazimo u Koprivnicu bez ambicija, naprotiv, u ovakvim utakmicama mladi igrači stječu iskustvo, riječi su trenera Miše Krstičevića.

Trener Hajduka Mišo Krstičević za subotnji dvoboj sa Slaven Belupom, koji se igra u Koprivnici, ne može računati na dvojicu najvažnijih igrača, ozlijeđenog kapetana Srđana Andrića i "požutjelog" Anasa Sharbinija.

- I bez Andrića i Anasa, koji su glavni igrači u momčadi, idemo na pobjedu u ogledu sa Slavenom. Hajduk uvijek treba pokušati učiniti sve što je u njegovoj moći da ostvari pobjedu. Belupo je iskusna momčad koja se bori za treću poziciju odnosno Europsku ligu i domaćinu je utakmica puno važnija nego nama. To ne znači da mi odlazimo u Koprivnicu bez ambicija, naprotiv, u ovakvim utakmicama mladi igrači stječu iskustvo, riječi su Miše Krstičevića.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.